Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Coats

Coats Opti Crafts Oy on osa maailmanlaajuista Coats-konsernia. Coats on perustettu yli 250 vuotta sitten ja toimii nykyään yli 60 maassa.

Erilaisten käsityötekniikoiden tuntemus sekä jatkuva tuotekehitystyömme antavat pohjan luoda laaja innovatiivinen tuotevalikoima. Meiltä saa sopivat tuotteet kaikenlaiseen käsintekemiseen. Inspiroidu tuotevalikoimastamme ja löydä sisäinen taiteilijasi.

Coats Epic 120, 1000m

100% polyester, no 120, ydinkehrättyä polyester/polyesteriä. Teollisuustason lanka...

100% polyester, no 120, ydinkehrättyä polyester/polyesteriä. Teollisuustason lanka kotiompelukoneeseen. Värit alla viitteellisiä. Näytön asetukset vaikuttavat sävyihin. Valitse väri hiirellä, merkitse määrä ja vie ostoskoriin. 

Hinta 3,95 €

Filamenttilanka 200m

Coatsin laadukas filamenttilanka on läpikuultavaa ohutta polyamidi "nailonsiimaa" . Käytetään mm....

Coatsin laadukas filamenttilanka on läpikuultavaa ohutta polyamidi "nailonsiimaa" . Käytetään mm. tilkkutyön konetikkauksiin, tilkkumaalauksiin, helmitöihin. Oikea valinta kun ommel ei saa näkyä. Ei suositella kohteisiin, joissa ommel on kosketuksessa ihoon. 

Hinta 1,95 €

Coats harsinlanka nr.24 20g

Tämä harsinlanka on pehmeä ja kevytrakenteinen, erityisen helppo poistaa kankaasta. Soveltuu...

Tämä harsinlanka on pehmeä ja kevytrakenteinen, erityisen helppo poistaa kankaasta. Soveltuu hyvin väliaikaiseen käyttöön kuten merkkaukseen ja sovitusvaiheeseen ennen saumojen varsinaista ompelua. Lanka katkeaa helposti ja se on helppo poistaa. 

Hinta 2,85 €

Puuvillalanka Coats Cotton nr.50 1000m

Coats Cotton on korkealaatuista, ekologisesti tuotettua puhdasta puuvillaa - merseroitu, täyttää...

Coats Cotton on korkealaatuista, ekologisesti tuotettua puhdasta puuvillaa - merseroitu, täyttää Ökö-Tex Standard 100 vaatimukset. Lanka on kolmisäikeinen, vahvuudeltaan peruslanka, joka on suunniteltu yleiseen puuvillakankaiden ompeluun ja soveltuu mainoisti myös muille luonnonkuiduille. Rullan...

Hinta 11,00 €

Puuvillalanka - Coats Cotton nr.50

Coats Cotton on korkealaatuista, ekologisesti tuotettua puhdasta puuvillaa - merseroitu, täyttää...

Coats Cotton on korkealaatuista, ekologisesti tuotettua puhdasta puuvillaa - merseroitu, täyttää Ökö-Tex Standard 100 vaatimukset. Lanka on kolmisäikeinen, vahvuudeltaan peruslanka, joka on suunniteltu yleiseen puuvillakankaiden ompeluun ja soveltuu mainoisti myös muille luonnonkuiduille....

Hinta 2,80 €

SMC Bravo neulelanka 1kg

Bravo on edullinen 100% akryylilanka, Se soveltuu neulontaan, virkkaukseen ja monenlaiseen...

Bravo on edullinen 100% akryylilanka, Se soveltuu neulontaan, virkkaukseen ja monenlaiseen askarteluun. Myyntierä 1kg, 20x50g(n.133m). Puikkosuositus no. 3-4Hienopesu 40°Neuletiheys 22 s x 30 krs = 10 x 10 cm

Hinta 32,00 €