Suodata

Tuotemerkki

Hinta

  • 3,00 € - 95,00 €

Valitse kätisyys

Sakset ja pihdit

Täältä löydät sakset ja pihdit mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin.

Kangassakset 21cm

Professional-kangassakset ovat käteen sopivat. Sakset leikkaavat erittäin tarkasti hienosta...

Professional-kangassakset ovat käteen sopivat. Sakset leikkaavat erittäin tarkasti hienosta silkistä, paksuun villakankaaseen. Saksien alempi terä on asetettu niin, että leikattava kangas ei pääse liukumaan. Terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne on kiinnitetty tukevasti...

Hinta 29,30 €

Colour Snaps neppareiden kiinnitystyökalut

Color Snaps neppareiden kiinnitykseen työkalut Vario-pihteihin. Sopii kaikkien Color Snaps...

Color Snaps neppareiden kiinnitykseen työkalut Vario-pihteihin. Sopii kaikkien Color Snaps neppareiden, halkaisijaltaan 9mm kiinnitykseen. Pakkauksissa on 3 osaa.   

Hinta 4,50 €

Räätälinsakset 23cm

Professional räätälinsakset denimin, trikoon tai pellavan leikkaamiseen. Saksien terien kulmaus...

Professional räätälinsakset denimin, trikoon tai pellavan leikkaamiseen. Saksien terien kulmaus takaa turvallisen, suoran leikkaamisen. Saksien terät ovat erittäin kovaa karkaistua terästä. Terien muotoilun ansiosta leikkuujälki on tarkka, eikä kangas vahingoitu. Terät on kiinnitetty tukevasti...

Hinta 39,10 €

Vario Creative Tool kiinnityslaite

Vario Creative Tool on monipuolinen kiinnityslaite painonapeille, niiteille ja purjerenkaille –...

Vario Creative Tool on monipuolinen kiinnityslaite painonapeille, niiteille ja purjerenkaille – helposti ja vaivattomasti. Kahva on muotoiltu ergonomisesti ja käteen hyvin istuvasti, ja sen pinta on pehmeä ja luistamaton. Mitta-asteikko etäisyyden mittaamiseen kahteen suuntaan mahdollistaa...

Hinta 95,00 €

Räätälinsakset 25cm

Valikoimamme suurimmat sakset. Saksien kokonaispituus on 25 cm. Sopii erityisesti pitkään suoraan...

Valikoimamme suurimmat sakset. Saksien kokonaispituus on 25 cm. Sopii erityisesti pitkään suoraan leikkaamiseen. Leikkausjälki on tarkka ja pehmeä kädensija tekee leikkaamisesta vaivatonta. Saksien hiotut terävät terät leikkaavat kangasta tasaisesti. Sopii myös ammattilaisten työvälineeksi.

Hinta 41,70 €

Räätälinsakset 21cm

Professional mikrohammastetut sakset erityisesti silkin ja synteettisten kuitukankaiden...

Professional mikrohammastetut sakset erityisesti silkin ja synteettisten kuitukankaiden leikkaamiseen. Terien erityinen hionta estää kankaan luisumisen leikatessa. Terät ovat ruostumatonta terästä. Kädensija on pehmeä ja niissä on normaalia enemmän tilaa sormille.

Hinta 32,90 €

Kirjontasakset 10cm

Professional teräväkärkiset ja kevyet kirjontasakset, joilla voi leikata millimetrin...

Professional teräväkärkiset ja kevyet kirjontasakset, joilla voi leikata millimetrin tarkkuudella. Saksia käytetään erittäin hienoissa kirjonta- ja pitsitöissä. Erittäin terävät saksien terät ovat ruostumatonta terästä, leikkuujälki on erittäin tarkka. Tilava kädensija istuu hyvin käteen. Tukevat...

Hinta 21,80 €

Reikäpihdit

Tukevarakenteisilla pihdeillä saat helposti eri kokoisia reikiä niin nahkaan kuin kankaaseenkin....

Tukevarakenteisilla pihdeillä saat helposti eri kokoisia reikiä niin nahkaan kuin kankaaseenkin. Kutsutaan myös nimillä revolveripihdit ja nahkapaska.

Hinta 21,80 €

Vario- nepparipihdit 3-4mm

Monikäyttöiset Vario-pihdit painonappien, trikooneppareiden, farkkunappien, niittien ja sirkkojen...

Monikäyttöiset Vario-pihdit painonappien, trikooneppareiden, farkkunappien, niittien ja sirkkojen kiinnittämiseen kankaaseen tai nahkaan. Mukana lävistystyökalu, jolla tehdään reikä materiaaliin. Vario-pihtien kädensijat ovat muovia, jossa on uria – työkalu pysyy tukevasti kädessä.

Hinta 17,80 €

Olfa graafikon veitsi 9mm

Alkuperäinen Olfan graafikon veitsi. Terän kulma 30° ja leveys 9mm. 

Alkuperäinen Olfan graafikon veitsi. Terän kulma 30° ja leveys 9mm. 

Hinta 9,80 €

Vario-pihtien Snaps-neppari-työkalut

Color Snaps neppareiden kiinnitykseen työkalut Vario-pihteihin. Sopii kaikkien Snaps neppareiden,...

Color Snaps neppareiden kiinnitykseen työkalut Vario-pihteihin. Sopii kaikkien Snaps neppareiden, halkaisijaltaan 12.4 mm, kiinnitykseen. Pakkauksessa on 3 osaa.

Hinta 4,50 €

Ammattilaisen lankasakset 12cm

Professional-lankasakset ovat erittäin terävät, kevyet ja ne sopivat hyvin käteen. Lankasaksilla...

Professional-lankasakset ovat erittäin terävät, kevyet ja ne sopivat hyvin käteen. Lankasaksilla leikkaaminen on erittäin tarkkaa, leikkaa koko terän mitalla. Saksien ergonominen muotoilu ja pehmeä kädensija pitää sakset tukevasti kädessä työskennellessä. Terille on suojatuppi. Japanilaista...

Hinta 18,90 €

Kirjontasakset 10cm kulmaterä

Kaartuvakärkiset ja pienet Professional-kirjontasakset ovat erinomainen ja kätevä apuväline...

Kaartuvakärkiset ja pienet Professional-kirjontasakset ovat erinomainen ja kätevä apuväline kirjontaan ja ompeluun. Saksilla saa leikattua tarkasti mm reikiä kankaaseen, sopivat erinomaisesti Hardanger-töihin. Terät ovat karkaistua terästä, kädensija muovia. Valmistettu Japanissa.

Hinta 21,80 €

Harkkosakset 23cm

Harkkosakset kankaan reunojen siistimiseen. Tukevilla saksilla voi leikata useita kangaskerroksia...

Harkkosakset kankaan reunojen siistimiseen. Tukevilla saksilla voi leikata useita kangaskerroksia kerralla. Saksia voi käyttää myös nahan, pahvin ja kartongin koristeleikkaamiseen. Pehmeä, ergonominen kädensija, istuu hyvin käteen, työskentely on vaivatonta ja leikkausjälki on tarkka. Sormille on...

Hinta 53,70 €

Ompelusakset 16,5cm

Professional yleissakset monipuoliseen käyttöön. Saksien terät ovat kovaa, ruostumatonta terästä,...

Professional yleissakset monipuoliseen käyttöön. Saksien terät ovat kovaa, ruostumatonta terästä, 16,5 cm pitkät. Tarkka leikkuujälki. Sakset sopivat ompeluun, askarteluun sekä kaikenlaisiin kotitöihin. Terien muotoilun ansiosta leikattava kangas ei vahingoitu leikattaessa.

Hinta 21,80 €

Käsityösakset 13cm

Professional kirjonta- ja käsityösakset ovat yleissakset, jotka sopivat monenlaiseen tekemiseen....

Professional kirjonta- ja käsityösakset ovat yleissakset, jotka sopivat monenlaiseen tekemiseen. Terävät, ruostumatonta terästä olevat terät leikkaavat materiaalin tarkasti ja helposti. Pehmeät kädensijat tekevät leikkaamisesta helppoa ja vaivatonta. Terät on kiinnitetty ruuvilla.

Hinta 21,80 €