Karhulanka

7,90 €
Sis. alv
Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja.

Karhunlanka on vahva ja kestävä erikoislanka. Se sopii erinomaisesti vaativiin kohteisiin, kuten tikkauksiin sekä nappien ja napinläpien ompeluun. Langan vahvuus on 30. Rullassa 150 metriä. Karhulanka kestää pesun 60 asteessa sekä silityksen 2-pisteellä.

Ostoyksikkö: 1 rulla

Karhulangan nimi juontaa sen historiasta. Se on erittäin vahvaa ja kestävää lankaa, joka on perinteisesti valmistettu kestämään suuria rasituksia ja paineita, aivan kuten karhu kestää vaativissa olosuhteissa. Karhulankaa käytetään esimerkiksi kalastuksessa ja purjehduksessa, missä tarvitaan luotettavaa ja vahvaa sidontamateriaalia. Karhulanka on sopiikin hyvin myös kaikkiin ompelutöihin missä vaaditaan kestävää lankaa. 

Alun perin karhulanka valmistettiin luonnonmateriaaleista, kuten hamppusta tai pellavasta, jotka olivat saatavilla ja kestäviä. Moderni karhulanka on useimmiten valmistettu synteettisistä materiaaleista, jotka kestävät paremmin vettä, hankausta ja UV-säteilyä kuin perinteiset luonnonkuidut. Meidän valikoimissa oleva karhulanka on valmistettu 100 % polyesteristä. 

KARLA

Lisätiedot

Materiaali
100 % polyesteri
Väri
Musta

Tilausviitteet

EAN13
4082700441617