Vetoketjut

Vetoketjut

Laajasta valikoimastamme löydät vetoketjut eri käyttötarkoituksiin – vaatteisiin, asusteisiin ja kodin sisustukseen. Verkkokaupastamme löytyvät vetoketjut ovat saatavilla eri pituuksissa ja väreissä.

Valikoimissamme on muun muassa kevyitä ja huomaamattomia piilovetoketjuja, spiraalivetoketjuja, monikäyttöisiä 4 mm ja 6 mm avovetoketjuja, vedenpitäviä laukkuvetoketjuja sekä metritavarana myytävää 4 mm tai 6 mm metrivetoketjua.

Piilovetoketju kiinteä 4mm-3kpl

Säästöhintaan 3 kpl nippu laadukkaita Optin vetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien...

Säästöhintaan 3 kpl nippu laadukkaita Optin vetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien suuresta määrästä, varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

Hinta 3,32 €

Vetoketju muovihammas avo X 6mm-3kpl

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita vetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien...

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita vetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien suuresta määrästä, varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

Hinta 12,60 €

Vetoketju muovihammas avo 6mm-3kpl

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita vetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien...

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita vetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien suuresta määrästä, varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

Hinta 10,00 €

Vetoketju muovihammas avo 6 mm -...

Säästöhintaan 3 kpl nippu laadukkaita Optin vetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien...

Säästöhintaan 3 kpl nippu laadukkaita Optin vetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien suuresta määrästä, varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

Hinta 11,31 €

Vetoketju kiinteä 4mm - 3kpl

3 kpl nippu laadukkaita Optin 4mm spiraalivetoketjuja. Kiintoketju, jota käytetään mm. hameissa,...

3 kpl nippu laadukkaita Optin 4mm spiraalivetoketjuja. Kiintoketju, jota käytetään mm. hameissa, puvuissa, puseroissa sekä kodin sisutuksessa. Laaja värivalikoima, pituudet 15 – 60 cm. Klikkaa haluamasi väri. Merkitse määrä. Klikkaa ostoskoriin ja valitse seuraava pituus/väri.Johtuen...

Hinta 2,46 €

Metrivetoketju 6mm

Leveämpi 6mm metrivetoketju sopii erityisen hyvin laukkuihin. Ketju myydään ilman lukkoja. Tilaa...

Leveämpi 6mm metrivetoketju sopii erityisen hyvin laukkuihin. Ketju myydään ilman lukkoja. Tilaa lukot erikseen.  Kuvallisen lukotusohjeen löydät alta käyttöohjeet  kohdasta.

Hinta 1,50 €

Metrivetoketjun lukot 6mm 10kpl

Hopean väriset lukot 6mm spiraalimetrivetoketjuun. Lukot myydään 10kpl pusseissa. Klikkaa tästä...

Hopean väriset lukot 6mm spiraalimetrivetoketjuun. Lukot myydään 10kpl pusseissa. Klikkaa tästä kuvallinen Metriketjun lukotusohje .

Hinta 4,00 €

Metrivetoketjun lukot 4mm

Lukot 4 mm spiraalimetrivetoketjuun. Lukot myydään 20 kpl tai 100 kpl pusseissa/ väri....

Lukot 4 mm spiraalimetrivetoketjuun. Lukot myydään 20 kpl tai 100 kpl pusseissa/ väri. Kuvallisen lukotusohjeen löydät alta käyttöohjeet  kohdasta.

Hinta 4,50 €

Metrivetoketju 4mm

Metrivetoketjun muovinen ketjuosa  4 mm spiraalia. Ketju myydään ilman lukkoja. Tilaa lukot...

Metrivetoketjun muovinen ketjuosa  4 mm spiraalia. Ketju myydään ilman lukkoja. Tilaa lukot erikseen.  Kuvallisen lukotusohjeen löydät alta käyttöohjeet  kohdasta.

Hinta 0,99 €

Hammasvetoketju kiinto 6mm - 3kpl

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita 6mm leveitä muovihammasvetoketjuja! Johtuen...

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita 6mm leveitä muovihammasvetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien suuresta määrästä, varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

Hinta 5,77 €

Vetoketju avo 6mm - 3 kpl

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita  6mm spiraalivetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja...

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita  6mm spiraalivetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien suuresta määrästä, varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

Hinta 6,79 €

Laukkuvetoketju vedenpitävä 1m + 2 lukkoa

Erikoisvetoketju laukkuihin ja pussukoihin. Lähes vedenpitävä. Kaksi väriä: mattamusta ja...

Erikoisvetoketju laukkuihin ja pussukoihin. Lähes vedenpitävä. Kaksi väriä: mattamusta ja kimalteleva hopea. Myydään metreittäin, 2 lukkoa /m sisältyy hintaan.

Hinta 4,50 €

Vetoketju kiinteä 6mm - 3kpl

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita 6mm spiraalivetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja...

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita 6mm spiraalivetoketjuja! Johtuen värivalikoiman ja pituuksien suuresta määrästä, varaudu muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

Hinta 3,32 €

Vetoketju avo 4mm - 3 kpl

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita 4mm avo spiraalivetoketjuja! Varaudu vetoketjuissa...

Säästöhintaan 3 kpl nippu Optin laadukkaita 4mm avo spiraalivetoketjuja! Varaudu vetoketjuissa muutamaa päivää normaalia pidempään toimitusaikaan.

Hinta 5,77 €

Yleiset vetoketjut, eri vetoketjutyypit

Spiraalivetoketjut

Spiraalivetoketju on vetoketjutyyppi, jossa hampaat on valmistettu joustavasta muovista tai nailonista ja ne on ommeltu tai kudottu kiinni vetoketjun nauhaan spiraalin muotoon. Spiraalivetoketju on erityisen suosittu vaatteissa ja laukuissa sen joustavuuden ja keveyden vuoksi. Tämä tyyppi sulkeutuu, kun vedin kuljettaa kaksi hammastettua nauhaa yhteen, luoden näin jatkuvan hammastuksen. Spiraalivetoketjuja käytetään usein myös tilanteissa, joissa vetoketjun tarvitsee taipua kevyesti, kuten käyrillä tai pyöreillä pinnoilla.

Avovetoketjut

Avovetoketju on vetoketjun tyyppi, joka aukeaa kokonaan kahdeksi erilliseksi osaksi, toisin kuin tavalliset vetoketjut, jotka pysyvät toisessa päässä yhä yhdessä kiinni. Tämä ominaisuus tekee avovetoketjuista erityisen käteviä vaatteissa, kuten takeissa ja huppareissa, missä vetoketjun täydellinen avaaminen on toivottua. Avovetoketjujen päässä on usein lukko, joka pitää vetoketjun osat yhdessä käytön aikana, mutta mahdollistaa niiden erottamisen täysin, kun vetoketju avataan kokonaan. Tämä tekee niistä myös hyödyllisiä esimerkiksi telttojen tai laukkujen sulkemisessa, missä vetoketjun kokonaan avaaminen voi helpottaa pääsyä sisältöön tai helpottaa esineiden pakkaamista.

Piilovetoketjut

Piilovetoketju on vetoketjutyyppi, joka on suunniteltu siten, että se jää lähes huomaamattomaksi vaatteen valmiissa ulkoasussa. Piilovetoketjujen hampaat piiloutuvat vaatteen kankaan alle, ja vetoketju näkyy ulkopuolelta vain vetimenä. Tämä tekee siitä erityisen suositun valinnan juhlavaatteissa, hameissa, mekoissa ja muissa vaatteissa, joissa saumaton ja siisti ulkonäkö on tärkeää.

Piilovetoketjun ompeleminen vaatii tarkkuutta, sillä se ommellaan vaatteen sisäpuolelle niin, että vetoketjun molemmat reunat peittyvät kankaan alle. Tämän ansiosta vetoketju ei riko vaatteen linjoja tai kuosia, vaan yhdistyy saumattomasti vaatteen kokonaisilmeeseen.