Laukkutarvikkeet

Meiltä löydät kaikki laukkutarvikkeet sekä tarvikkeet kassien, pussukoiden ja reppujen valmistukseen. Valikoimissamme on muun muassa tukihuovat, tukiraudat, kankaat, lukot, soljet ja muut metalliosat, kiinnityslaitteet, tarranauhat, hihnat, vetoketjut sekä muut laukkutarvikkeet.

Silitettävä tukihuopa 80g 10cm

Ohut huopa on neulattu kemiallisesti sidotuista polyester- ja viskoosikuitulevyistä. Toisella...

Ohut huopa on neulattu kemiallisesti sidotuista polyester- ja viskoosikuitulevyistä. Toisella puolella on pistemäinen liima. Kiinnityslämpö 95-130°C ja aika 10-15 sekuntia. Huovan leveys n.160cm. Ostoyksikkö 10cm, minimitilaus 30cm. Koostumus: 90% polyester, 10% viskoosi

Hinta 1,50 €

Silitettävä Tukihuopa 300g 0,5m

300 g paksuisesta kierrätetystä polyesteristä valmistettu tukihuopa. Tukihuopaa käytetään...

300 g paksuisesta kierrätetystä polyesteristä valmistettu tukihuopa. Tukihuopaa käytetään vahvikkeena esimerkiksi laukuissa, repuissa ja kasseissa. Huovassa on toisella puolella pitävä EVA-liima ja se kiinnitetään kankaaseen kahden pisteen lämmöllä kankaan puolelta silittämällä - askel askeleelta...

Hinta 5,40 €

Pussukan tukiraudat

Japanilaistyyppisen vetoketjupussukan tukiraudat. Erikoiskäsiteltyä ruostumatonta teräslankaa,...

Japanilaistyyppisen vetoketjupussukan tukiraudat. Erikoiskäsiteltyä ruostumatonta teräslankaa, joka pysyy muodossaan. Päät suojattu muovitulpilla kankaan repeytymisen estämiseksi. Suosittelemme tulppien liimausta jos raudat pujotetaan erityisen kapeaan kujaan. Valmistettu Suomessa. Kolme...

Hinta 3,50 €

Vilene S320 tukikangas 0,5m

Ohut ja jäykkä tukikangas laukkuihin, kangaskulhoihin, vöihin, hattuihin ja muihin käsitöihin....

Ohut ja jäykkä tukikangas laukkuihin, kangaskulhoihin, vöihin, hattuihin ja muihin käsitöihin. Hieman paperimainen tuntu, pitävä liima. Käyttö mahdollistaa terävät taitteet. Leveys 90cm.  Silitä käyttäen kosteaa liinaa 2-3 pisteen lämmöllä askel askeleelt  napakasti painaen 15s. kerrallaan.

Hinta 6,30 €

Reppu-/laukkuhihna

Musta reppu-/ laukkuhihna 100% polypropyleeniä. Leveydet 10mm, 20mm, 25mm, 30mm, 40mm. Käytä...

Musta reppu-/ laukkuhihna 100% polypropyleeniä. Leveydet 10mm, 20mm, 25mm, 30mm, 40mm. Käytä hihnaa esim. repun henkseleihin, kassin kantimiksi, avainlenkeiksi. Osta metreittäin tai 50m kelassa.

Hinta 0,50 €

Nauhan pääty avainrenkaalla 25mm 2kpl

2 kpl puristettavia nauhan päätyjä avainrenkaalla. Sopii noin 25mm leveään nauhaan. Värinä...

2 kpl puristettavia nauhan päätyjä avainrenkaalla. Sopii noin 25mm leveään nauhaan. Värinä niklattu, musta ja kulta.

Hinta 1,70 €

Vario Creative Tool kiinnityslaite

Vario Creative Tool on monipuolinen kiinnityslaite painonapeille, niiteille ja purjerenkaille –...

Vario Creative Tool on monipuolinen kiinnityslaite painonapeille, niiteille ja purjerenkaille – helposti ja vaivattomasti. Kahva on muotoiltu ergonomisesti ja käteen hyvin istuvasti, ja sen pinta on pehmeä ja luistamaton. Mitta-asteikko etäisyyden mittaamiseen kahteen suuntaan mahdollistaa...

Hinta 95,00 €

Nahkapaperi

Nahkapaperi on ommeltava selluloosapohjainen "vegaaninahka", jota käytetään mm. lompakoihin ja...

Nahkapaperi on ommeltava selluloosapohjainen "vegaaninahka", jota käytetään mm. lompakoihin ja laukkuihin. 40oC konepesu tai käsinpesu tekee pinnasta nahkan näköisen. Materiaalia on helppo leikata ja ommella. Ompelu ja taitteiden teko onnistuu parhaiten nihkeän kosteana. Väreinä valkoinen,...

Hinta 12,50 €

Lukkohaka niklattu 12mm 2kpl

Pituus 38 mm ja hihnan kiinnityskohta n.12 mm, hopeanvärinen (niklattu) ja musta....

Pituus 38 mm ja hihnan kiinnityskohta n.12 mm, hopeanvärinen (niklattu) ja musta. Avainhihnoihin, laukkuihin, kännykkäkoteloihin.

Hinta 1,50 €

Silitettävä tukihuopa 200g 0,5m

Ohuempi 200g/m2 silitettävä tukihuopa. Käytetään tukimateriaalina, esim. laukuissa, kasseissa,...

Ohuempi 200g/m2 silitettävä tukihuopa. Käytetään tukimateriaalina, esim. laukuissa, kasseissa, pussukoissa. Huovan toisella puolella ohut X-liimakalvo. Kiinnitetään silittämällä 110- 145 asteisella raudalla. 100% polyesteriä, valkoinen, leveys 150cm. Hienopesu.

Hinta 4,80 €

Velcro Ultra Mate 50mm

Velcro Ultra Mate tarranauha on matalaprofiilinen (matala koukkupuoli) ja erittäin pitävä....

Velcro Ultra Mate tarranauha on matalaprofiilinen (matala koukkupuoli) ja erittäin pitävä. Käytetään mm. erilaisissa turvavarusteissa ja sopii mainiosti myös käsitöihin - laukkuihin ym. Leveys 50mm, väri musta. Myydään koukkupuoli ja pehmopuoli erikseen.

Hinta 2,00 €

Metalliset vetoketjunpäät 20mm 2kpl

Viimeistele vetoketjut tyylikkäillä niklatuilla vetoketjun päillä. Niiden asentaminen onnistuu...

Viimeistele vetoketjut tyylikkäillä niklatuilla vetoketjun päillä. Niiden asentaminen onnistuu muutamassa minuutissa ja lopputulos vaikuttava. Leveys 20mm pituus 15mm sopii 6mm ja 4mm spiraaliketjuille. Myyntipakkauksessa 2kpl.

Hinta 2,80 €

Avainnauhan pääty renkaalla 25mm

Persoonallisiin avainnauhoihin. Sisältää avainrenkaan. Leveys 25mm. 1kpl

Persoonallisiin avainnauhoihin. Sisältää avainrenkaan. Leveys 25mm. 1kpl

Hinta 3,10 €

Hihnankannatin, 40mm

Kolmionmuotoinen hihnankannatin itsetehtyihin laukkuihin ja kasseihin. Yhdessä samanvärinen...

Kolmionmuotoinen hihnankannatin itsetehtyihin laukkuihin ja kasseihin. Yhdessä samanvärinen kannatin ja haka viimeistelevät tuotteen. Kannattimen muodon ansiosta remmi tai olkanauha sekä haka istuvat hyvin paikoilleen. Kannattimen leveys 40 mm remmille.

Hinta 5,60 €

Metalliset vetoketjunpäät 10mm 2 kpl

Viimeistele vetoketjut tyylikkäillä metallisilla vetoketjun päillä. Niiden asentaminen onnistuu...

Viimeistele vetoketjut tyylikkäillä metallisilla vetoketjun päillä. Niiden asentaminen onnistuu pikku ruuvarin(0- koko) avulla muutamassa minuutissa ja lopputulos vaikuttava. Leveys 10mm, pituus 18mm - sopii 4mm spiraalivetoketjuille. Myyntipakkauksessa 2kpl.

Hinta 2,20 €

Silitettävä kuitukangas 80g +18g liima 0,5m

Keskiahva silitettävä 80g kuitutukikangas. Kiinnitys silittämällä kahden ** pisteen lämmöllä 15...

Keskiahva silitettävä 80g kuitutukikangas. Kiinnitys silittämällä kahden ** pisteen lämmöllä 15 sekuntia. Sopii laukkuihin, kangaskulhoihin, vöihin, hattuihin ja konekirjonnan tukimateriaaliksi. Väreinä valkoinen ja harmaa. Myyntiyksikkö 0,5m, leveys 90cm. Vastaa Vilene S320 ominaisuuksia. .

Hinta 4,00 €