Decovil I 0,5m

9,80 €

9,80 € /0,5m

Sis. alv
Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja.
DVLI
Vlieseline
4008983212294

Decovil I on erinomainen tuote, silloin kun kankaaseen tarvitaan voimakas tuki, mutta ei kuitenkaan pahvimaista jäykkyyttä. Kankaaseen silitettynä Decovilin tuntu muistuttaa nahkaa. Se on helppo kiinnittää silittämällä ja ommella läpi. Mahdolliset taitokset suoristuvat silittämällä valmiistakin tuotteesta.

Kiinnitys silittämällä askel askeleelta noin 15 sekunttia kahden pisteen lämmöllä kostean liinan läpi. Anna liiman kiinnittyä noin 30 minuuttia ennen jatkokäsittelyä.

Myydään alkaen 0,5 m, puolen metrin jaolla. Tilausmäärästä riippuen tuote saatetaan lähettää taiteltuna, mutta taitteet häviävät kiinnityksessä. Leveys on 90 cm. 

Katso valmistajan video tuotteesta

Decovil ei veny eikä rispaannu. Se kestää 40 asteen vesipesun ja kemiallisen pesun. 

Käyttökohteita esim. erikokoiset laukut ja suuremmatkin kassit, lompakot, kirjankannet, vyöt ja kangaskulhot. 

DVLI

Lisätiedot

Leveys
90 cm
Materiaali
45% viskoosi, 30% polyesteri, 25% polyamidi
Neliöpaino
400 g / m2

Tilausviitteet

Decovil I light 0,5m

Ohuempi ja pehmeämpi versio Decovil I tuotteesta. Erinomainen tuote, kun kankaaseen tarvitaan...

Ohuempi ja pehmeämpi versio Decovil I tuotteesta. Erinomainen tuote, kun kankaaseen tarvitaan voimakas tuki, mutta ei kuitenkaan pahvimaista jäykkyyttä. Kankaaseen silitettynä tuntu muistuttaa nahkaa. Helppo kiinnittää silittämällä ja ommella läpi. Mahdolliset taitokset suoristuvat silittämällä...

Hinta 7,90 €

Joustava polyester tukikangas 0,5m

100% polyester. Kiinnitys silittämällä 120-130°C raudalla. Kankaassa kulkee tukilanka...

100% polyester. Kiinnitys silittämällä 120-130°C raudalla. Kankaassa kulkee tukilanka pystysuunnassa.  Silkille, ohuille ja herkille kankaille sekä kun halutaan kevyttä tukea kankaaseen. Hienopesu. Leveys 150cm.   

Hinta 4,90 €

Laukkulukko 26mm

Laukkulukko trendikkääseen ostoskassiin tai läppärilaukkuun sekä itsetehtyihin laukkuihin....

Laukkulukko trendikkääseen ostoskassiin tai läppärilaukkuun sekä itsetehtyihin laukkuihin. Pitävä, kestävä, kaunis, klassinen lukko on helppo avata ja sulkea. Pakkauksessa ohjeet kiinnittämiseen.

Hinta 4,50 €

Laukkuhihna puuvillaa 30 mm

Tukeva, hihna, valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta. Käytetään laukkuhihnana, kassihihnana,...

Tukeva, hihna, valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta. Käytetään laukkuhihnana, kassihihnana, pussukuoissa ja monenlaisissä käsitöissä. Saatavana mustana, beigenä ja pinkkinä. Leveys 30mm, paksuus noin 2mm. Myydään metreittäin.

Hinta 3,00 €