Jacquard deColourant tahna 2.4dl

11,60 €
Sisältää alv:n
Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja.
743772133001

deColourant on käyttövalmis pasta, joka poistaa värin halutuilta alueilta luonnonkuiduista valmistetuista kankaista, kuten puuvillasta, pellavasta, silkistä ja villasta. Toisin kuin valkaisuaineet, deColourant poistaa värin vahingoittamatta kuitua.

Kuinka se toimii? deColourant aktivoituu lämmön vaikutuksesta. Mikään ei tapahdu ennen kuin kuumennat levitetyn pastan. Jos et ole tyytyväinen pastan levitykseen, voit yksinkertaisesti pestä sen pois!

Voit levittää aineen siveltimellä, leimaamalla, sienellä, sapluunalla tai painoseulalla. Anna kuivua, jonka jälkeen silitä korkeimmalla lämpötilalla, joka sopii kyseiselle kangaslaadulle. Värin poistamisen tehostamiseksi voit käyttää höyrysilitystä. Kuumailmapuhallinta voi myös käyttää, varsinkin jos painatus on vielä kostea. Väri irtoaa tässä vaiheessa. Värinpoiston jälkeen pese kangas Synthrapolilla tai miedolla pesuaineella palauttaaksesi sen luonnollisen pehmeyden.

Huomautuksia:

- Kun väriä poistetaan kankaasta, lopullinen väri ei aina ole valkoinen.

- Jotkut väriaineet ovat herkempiä värin poistolle kuin toiset.

- Suosittelemme aina testiä ennen varsinaista työtä

,
VAROITUS: Saattaa aiheuttaa silmien, ihon ja kurkun ärsytystä. Vältä kosketusta silmien kanssa. Vältä pitkäaikaista kosketusta ihon kanssa. Älä levitä suihkuttamalla. Silmäkontaktissa huuhtele välittömästi vedellä vähintään 15 minuutin ajan. Pese iho huolellisesti saippualla ja vedellä. Jos hengität höyryjä, siirry raikkaaseen ilmaan. Käytä hyvin ilmastoidussa tilassa.

CHM1330

Tilausviitteet

EAN13
743772133001