Decovil I light 0,5m

7,90 €
Sis. alv
Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja.
DVLIL
Vlieseline
4008983212249

Ohuempi ja pehmeämpi versio Decovil I tuotteesta. Erinomainen tuote, kun kankaaseen tarvitaan voimakas tuki, mutta ei kuitenkaan pahvimaista jäykkyyttä. Kankaaseen silitettynä tuntu muistuttaa nahkaa. Helppo kiinnittää silittämällä ja ommella läpi. Mahdolliset taitokset suoristuvat silittämällä valmiistakin tuotteesta. Kiinnitys napakasti painamalla askel askeleelta noin 8-10 sek. kahden pisteen lämmöllä kostean liinan läpi. Anna liiman kiinnittyä noin ½ tuntia ennen jatkokäsittelyä. Ostoyksikkö 0,5m.

Ei veny - eikä rispaannu. 30 asteen vesipesu ja kemiallinen pesu. Käyttökohteita esim. erikokoiset laukut ja suuremmatkin kassit, lompakot, kirjankannet, vyöt ja kangaskulhot. Tilausmäärästä riippuen tuote saatetaan lähettää taiteltuna , mutta taitteet häviävät kiinnityksessä.

DVLIL

Lisätiedot

Leveys
90 cm

Tilausviitteet

Decovil I 0,5m

Decovil I on erinomainen tuote, silloin kun kankaaseen tarvitaan voimakas tuki, mutta ei...

Decovil I on erinomainen tuote, silloin kun kankaaseen tarvitaan voimakas tuki, mutta ei kuitenkaan pahvimaista jäykkyyttä. Kankaaseen silitettynä Decovilin tuntu muistuttaa nahkaa. Se on helppo kiinnittää silittämällä ja ommella läpi. Mahdolliset taitokset suoristuvat silittämällä valmiistakin...

Hinta 9,80 €

Joustava polyester tukikangas 0,5m

100% polyester. Kiinnitys silittämällä 120-130°C raudalla. Kankaassa kulkee tukilanka...

100% polyester. Kiinnitys silittämällä 120-130°C raudalla. Kankaassa kulkee tukilanka pystysuunnassa.  Silkille, ohuille ja herkille kankaille sekä kun halutaan kevyttä tukea kankaaseen. Hienopesu. Leveys 150cm.   

Hinta 4,90 €

Laukkuhihna puuvillaa 30 mm

Tukeva, hihna, valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta. Käytetään laukkuhihnana, kassihihnana,...

Tukeva, hihna, valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta. Käytetään laukkuhihnana, kassihihnana, pussukuoissa ja monenlaisissä käsitöissä. Saatavana mustana, beigenä ja pinkkinä. Leveys 30mm, paksuus noin 2mm. Myydään metreittäin.

Hinta 3,00 €

Vilene S320 tukikangas 0,5m

Ohut ja taipuisa tukikangas laukkuihin, kangaskulhoihin, vöihin, hattuihin ja muihin käsitöihin....

Ohut ja taipuisa tukikangas laukkuihin, kangaskulhoihin, vöihin, hattuihin ja muihin käsitöihin. Hieman paperimainen tuntu, pitävä liima. Käyttö mahdollistaa terävät taitteet. Leveys 90cm. Paksuus 115g/m2, 100% PES. Silitä käyttäen kosteaa liinaa 2-3 pisteen lämmöllä. Aseta S320 liimapuoli...

Hinta 6,30 €