Oxford Punch Needle - Fine

42,00 €
Sis. alv
Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja.
AOPN

Oxford Punch Needle Fine -tuftausneula mahdollistaa upeiden tuftattujen käsitöiden luomisen. Tuftauksen asiantuntija Amy Oxfordin suunnittelemat tuftausneulat ovat käsin valmistettuja Yhdysvalloissa. Ergonomisesti muotoiltu vaahterapuinen kädensija takaa miellyttävän työskentelykokemuksen, ja elektronisesti kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu teräosa on erittäin kestävä ja sopii kovaan käyttöön. Laadun takeena on elinikäinen takuu.

Oxford Punch Needle Fine soveltuu ohuemmille langoille, kun taas paksummille langoille sopii tavallinen Oxford Punch Needle. Neulan pituudet - #9, #10 ja #13 - tuottavat eri pituisia silmukoita. Tuftausneulan lisäksi punch needle -tekniikkaa varten tarvitset myös kirjontakehyksen, käsityökankaan (Monk's cloth) ja sopivan paksuista lankaa.

Valitse versio: #9 fine(3/8 tuuman/1cm silmukka) ilman pakkausta

Silmikoiden koot: 

  • Oxford Punch needle #9 fine (3/8 tuuman / 1cm silmukka)
  • Oxford Punch needle #10 fine (1/4 tuuman / 0,6cm silmukka)
  • Oxford Punch needle #13 fine (3/16 tuuman / 0,5cm silmukka)
AOPN

Tilausviitteet

Kirjontakehys Bambu

Kirjontakehys bambusta. Bambu on jäykkä ja kevyt materiaali. Kangas pingotetaan kehykseen...

Kirjontakehys bambusta. Bambu on jäykkä ja kevyt materiaali. Kangas pingotetaan kehykseen sisemmän renkaan avulla, ulommainen kehä kiristetään ruuvilla. Reunan korkeus 10 mm.

Hinta 3,50 €

Oxford Punch Needle

Oxford Punch Needle -tuftausneula mahdollistaa upeiden tuftattujen käsitöiden luomisen....

Oxford Punch Needle -tuftausneula mahdollistaa upeiden tuftattujen käsitöiden luomisen. Tuftauksen asiantuntija Amy Oxfordin suunnittelemat tuftausneulat ovat käsin valmistettuja Yhdysvalloissa. Ergonomisesti muotoiltu vaahterapuinen kädensija takaa miellyttävän työskentelykokemuksen, ja...

Hinta 42,00 €

Monks Cloth tuftauskangas 9,5/cm

Tuftauskangas eli ”monks cloth” on 100% puuvillakangas, joka soveltuu tuftaustöiden...

Tuftauskangas eli ”monks cloth” on 100% puuvillakangas, joka soveltuu tuftaustöiden taustakankaaksi. Kangas sopii kaiken kokoisille Amy Oxfordin punch -neuloilla tuftaukseen. Kankaan tiheys on 13 ct (5 ruutua/cm). Se on vahvaa ja kestää hyvin myös tuftaustyön purkamisen tai muuttamisen....

Hinta 3,60 €