Rekisteri- ja tietosuojaseloste Ullaka Oy

Tämä on Ullaka Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018. Viimeisin muutos24.5.2018.

 

1. Rekisterinpitäjä

Ullaka Oy Sienitie 46, 00760 Helsinki, Finland

Puh. 0102355200

sähköposti: ap@ullaka.fi

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Jukka Reponen, jr@ullaka.fi puh. 0102355200

 

3. Rekisterin nimi

Ullaka Oy:n verkkokaupan ullaka.fi asiakasrekisteri

 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on

-        asiakkaan suostumus uustikirjeen lähettämiseen

-        asiakkaan ja Ullaka Oy:n välille muodostunut sopimussuhde tilauksen teon yhteydessä

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin ja tilauksen käsittelyyn liittyvät toimet.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat:

-        henkilön nimi

-        yritys/organisaatio

-        yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite)

-        tilaushistoria(ostoskorit ja niistä tehdyt tilaukset)

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle. Kyseessä voivat olla Ullaka Oy:lle palvelua tarjoavat yritykset. Tällä hetkellä uutiskirjeiden lähetystä varten Mail Chimp uutiskrjepalvelu, jota hallinoi The Rocket Science Group LLC Georgian osavaltiossa USA:ssa saa asiakaskirjeen tilanneiden asiakkaidemme sähköpostin ja nimen rekisteriinsä. The Rocket Science Group LLC on omalta osaltaan sitoutunut noudattamaan EU:n GDPR lainsäädäntöä.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti tai suullisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).