Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitusehdot

Tilauksen käsittely- ja kuljetusaika.

Tilauksen käsittelyaika sen kirjautumisesta verkkokauppaan on normaalisti 1-3 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus siirtyy kuljetukseen. Asiakkaalle lähetetään viesti mikäli käsittelyaika venyy yli viiteen arkipäivään. Tilauksen kuljetusaika on rahdin kuljettajasta ja paikkakunnasta riippuen yleensä 1-3 päivää.

Yksityisasiakkaat:

Toimitusehto on vapaasti varastolla, Sienitie 46, Helsinki. Lähetys on tilaajan vastuulla sen jälkeen kun se on luovutettu rahdinkuljettajalle.

Ullakalla on käytössään kiinteä toimitusmaksu 5,00€ Postipaketille ja Matkahuollon lähellä-paketille pakettiautomaattiin ja kirjelähetyksille. Aina kun mahdollista lähetämme edellä mainitut tilaukset postiluukusta sopivana kirjepostina. Saapuneesta paketista saa saapumisilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostina asiakastiedoissa annettujen tietojen mukaisesti

13,60€ kiinteä toimitusmaksu on postin Express-paketille perille toimitettuna riippumatta tilauksen koosta tai tilausssummasta.

Tukkuasiakkaat:

Toimitusehto on ex works. Rahti laskutetaan toteutuneen kustannuksen mukaisesti toimituksen jälkeen samalla laskulla ostettujen tuotteiden kanssa. Ostaja voi halutessaan käyttää omaa rahdinkuljettajaa.