Tilauksen käsittely- ja kuljetusaika.

Tilauksen käsittelyaika sen kirjautumisesta verkkokauppaan on normaalisti 1-3 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus siirtyy kuljetukseen. Tilauksen kuljetusaika on rahdin kuljettajasta ja paikkakunnasta riippuen myös yleensä 1-3 päivää.

Yksityisasiakkaat:

Toimitusehto on vapaasti varastolla, Sienitie 46, Helsinki. Lähetys on tilaajan vastuulla sen jälkeen kun se on luovutettu rahdinkuljettajalle.

Ullakalla on käytössään kiinteä toimitusmaksu 5,00€ Postipaketille ja Matkahuollon lähellä-paketille pakettiautomaattiin ja kirjelähetyksille. Aina kun mahdollista lähetämme edellä mainitut tilaukset postiluukusta sopivana kirjepostina. Saapuneesta paketista saa saapumisilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostina asiakastiedoissa annettujen tietojen mukaisesti

13,60€ kiinteä toimitusmaksu on postin Express-paketille perille toimitettuna riippumatta tilauksen koosta tai tilausssummasta.

Tukkuasiakkaat:

Toimitusehto on ex works. Rahti laskutetaan toteutuneen kustannuksen mukaisesti toimituksen jälkeen samalla laskulla ostettujen tuotteiden kanssa. Ostaja voi halutessaan käyttää omaa rahdinkuljettajaa.

Palautukset

Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta. Pakkaa lähetys huolellisesti.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 603991 ja vie lähetys postiin.

Palauttaminen postin kirjelaatikkoon(kirjelähetykset)

Maksimikoko 3 x 25 x 35,3, 2kg

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 603991 ja palautusosoitteemme:

Ullaka Oy
ASIAKASPALAUTUS
Sienitie 46

00760 Helsinki